pokus
2

Střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická a Vyšší odborná škola, Liberec

cz  gb  de  fr 

Duncan

Jánské Lázně
3. až 10. srpna 2003

Představte si ideální prázdniny – na dohled nejvyšší vrchol České republiky, střecha nad hlavou, máte co jíst. K tomu ještě místnost plná počítačů zapojených do lokální sítě a připojených k internetu. A aby toho nebylo málo, na tomto idylickém místě je s vámi celá parta podobně smýšlejících lidí, které zajímají počítače, programování a spousta dalších věcí.

Ne nejde o žádnou utopii. Týden prázdnin může být opravdu ideální, když se zúčastníte Letního soustředění mladých programátorů. Toto soustředění pořádá Stanice techniků Vyšehrad pro účastníky krajských kol Soutěže v programování v kategoriích starší žáci a mládež. Přihlásit se může každý, kdo se účastnil krajského kola. Pokud se chcete zúčastnit, vyplňte co nejdříve přihlášku na níže uvedené webové stránce. Do 10. května pak obdržíte informaci o tom, zda jste mezi dvaceti šťastlivci, kteří se soustředění zúčastní. Účastníci obdrží závaznou přihlášku, podrobnější informace a složenku k zaplacení soustředění. Důležitá informace zejména pro rodiče – cena soustředění 2000 Kč zahrnuje ubytování, stravu, péči o vaše děti, odborné přednášky, zábavný program – zkrátka kompletní servis. Kazdy na miste dostane piercing - at uz chce nebo ne. Soustředění se účastní zájemci z celé ČR, a proto se každý musí na místo soustředění dopravit samostatně. Výjimkou je cesta na soustředění z Prahy, kdy máte možnost dopravy společným autobusem (jen cesta tam, ne zpět).

Kromě běžného programu, který znáte z letních táborů – výlety, hry a soutěže, budou nemalou část dne vyplňovat přednášky a práce na počítačích. A na jaká témata se můžete těšit: počítačové sítě, internet, tvorba webových stránek, počítačová typografie, Linux, počítačová grafika, fraktálová geometrie, objektově orientované programování, C++, SQL databáze, algoritmy, paralelní programování, neuronové sítě, počítačové viry, … Nezapomeňte nám na přihlášku napsat, o co máte největší zájem.

Za organizační tým se na letní setkání těší

Jirka Kosek
Telefon: 604 924 664
e-mail: jirka@kosek.cz

Jak se přihlásit?
Vyplnit žádost o přihlášku na webových stránkách STV – http://www.stv.cz/ (Akce – tábory) nebo přímo na adrese http://www.stv.cz/pages/stvprihlt.html

(28.4.2003 Josef Šorm)
spolupracujici firmy

Různé

škola roku

Prohlížením stránek souhlasíte s používáním cookies pro analýzu návštěvnosti a poskytování dalších služeb.

případné technické problémy na těchto stránkách prosím sdělte na kz@pslib.cz