pokus
2

Střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická a Vyšší odborná škola, Liberec

cz  gb  de  fr 

Finanční gramotnost - důležitá schopnost každého člověka!!!

Studenti naší školy zvítězili nejprve v okresním a po té i v krajském kole soutěže finanční gramotnost.

Velmi nás to těší, neboť by se dalo předpokládat, že finančně gramotnější by měli být studenti obchodních akademií ;-))

 

Držíme našim studentům palce, aby se dobře umístili i v národním kole.

 

Mail od ředitele soutěže:

 

 

Datum: Mon, 26 Apr 2010 12:58:09 +0200  Uložit do souboru Propozice k účasti v celostátním kole soutěže
Od: "Ing. Ivan Goll, CSc."    Přidat do adresáře ivan.goll@cofet.cz  Blokovat adresu ivan.goll@cofet.cz   Blokovat zdrojový SMTP server mail.unihost.cz
Komu: , ,
Předmět: Propozice k účasti v celostátním kole soutěže "Finanční gramotnost" pro vítěze krajských škol
Celé záhlaví
Všechny přílohy

Vážený pane řediteli,

gratulujeme Vám, pověřenému pedagogovi Vaší školy i Vašemu soutěžnímu družstvu k vítězství v krajském kole 1. ročníku soutěže „Finanční gramotnost“ v 2. soutěžní kategorii v rámci Libereckého kraje.

Podle Organizačního řádu a propozic soutěže „Finanční gramotnost“ Vás toto umístění opravňuje k účasti v celostátním kole soutěže, kde se Vaše soutěžní družstvo utká před odbornou porotou v boji o titul Mistr republiky ve finanční gramotnosti 2010 s vítěznými družstvy ostatních krajů.

Celostátní kolo soutěže pro 2. kategorii se koná dne 5. května t.r. v Kongresovém centru České národní banky, Senovážné náměstí 30, Praha 1. Přesné propozice pro účastníky přikládáme.

Soutěžní den proběhne za účasti známých osobností a zástupců sdělovacích prostředků. Soutěž zahájí v prvním soutěžním dni ministryně školství, mládeže a tělovýchovy, paní Miroslava Kopicová. Soutěžit se bude nejen o titul Mistr republiky ve finanční gramotnosti, ale i o hodnotné ceny.

S ohledem na omezenou kapacitu sálu Kongresového centra ČNB je nezbytné korigovat počty diváků a hostů. Z každé soutěžící školy proto počítáme s účastí sedmičlenné skupiny, tvořené tříčlenným soutěžním družstvem, třemi náhradníky a jedním doprovázejícím pedagogem. Z organizačních důvodů Vás prosíme o vyplnění přiložené návratky a její zaslání na adresu ivan.goll@financnigramotnost.eu nejdéle do středy 28. 4. do 17 hodin.

Vážený pane řediteli, organizační tým soutěže složený ze zástupců Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy a FINANČNÍ GRAMOTNOSTI, o. p. s. přeje Vašemu soutěžnímu družstvu mnoho štěstí v závěrečné fázi soutěže a těší se na setkání s Vašimi reprezentanty v Praze v celostátním kole.

 

Ing. Ivan Goll, CSc.

(27.4.2010 Josef Šorm)
spolupracujici firmy

Různé

škola roku

Prohlížením stránek souhlasíte s používáním cookies pro analýzu návštěvnosti a poskytování dalších služeb.

případné technické problémy na těchto stránkách prosím sdělte na kz@pslib.cz