pokus
2

Střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická a Vyšší odborná škola, Liberec

cz  gb  de  fr 

Mistrovství ČR v atletice - Břeclav 12. a 13. 10. 2009

Studenti naší školy po vítězství v okrese a v Libereckém kraji postoupili na celostátní přebor v atletice, který se konal za velmi těžkých podmínek (chladno a vítr) v Břeclavi v pondělí a úterý (12. a 13. 10. 2009)

 

Zpráva od vedoucího výpravy Mgr. Víta Zákouckého:

Naši studenti se v pondělí a úterý účastnili mistrovství ČR v atletice středních škol - Corny atletického poháru. Naši chlapci zazávodili velmi dobře a i přes některé dílčí neúspěchy, se jim povedlo vylepšit celkový bodový součet, z okresního i krajského kola o více jak 100 bodů. Zazávodili tedy nejlépe v tom nejdůležitějším závodě a to se cení i u profesionálních sportovců.

Celkovým bodovým součtem 8832 bodů obsadili pěkné 6. místo z 16 účastníků. K medaili chybělo skoro 300 bodů. Pokud nám vše vyšlo na 110% tak mohla být v našem dosahu, ale to se bohužel nepovedlo. I tak je to náš nejlepší výsledek, kterého studenti v atletice dosáhli. Všem patří velké poděkování, neboť podmínky v kterých závodili byli doslova mrazivé a snad jen zázrakem se nikomu nic nestalo.

Pro doplnění je třeba dodat, že jsme cestovali společně s dívkami z Gymnázia Jeronýmova v Liberci, které skončily na 11. místě.

Výsledky je možné zhlédnout na níže uvedeném odkazu.

http://online.atletika.cz/vysledky.aspx?idk=10700

Školu reprezentovali: Barák S4B, Dlabola P4, Havel a Vašátko oba S3B, Nejdlo a Novotný oba S4A, Pašta S3A, Troníček S1A a cestující náhradník Soukup S4B.
Těsně před odjezdem onemocněl Dostál L4.

Vít Zákoucký

 

Sportovcům děkujeme za reprezentaci a blahopřejeme!


 

(18.10.2009 Josef Šorm)
spolupracujici firmy

Různé

škola roku

Prohlížením stránek souhlasíte s používáním cookies pro analýzu návštěvnosti a poskytování dalších služeb.

případné technické problémy na těchto stránkách prosím sdělte na kz@pslib.cz