pokus
2

Střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická a Vyšší odborná škola, Liberec

cz  gb  de  fr 

V pátek 19. 5. 2006 proběhlo 2. kolo přijímacího řízení, při kterém bylo k dispozici 6 míst na studijním oboru technické lyceum (volná místa oborů strojírenství - 1 místo a elektrotechnika - 2 místa byla obsazena v odvolacím řízení).

K přijímacímu řízení bylo podáno 30 přihlášek.
K řízení se dostavilo 19 uchazečů.

Rozhodnutí o přijetí/nepřijetí je možno si vyzvednout na sekretariátě školy (prosím zejména liberecké uchazeče, aby tak učinili osobně - děkuji).

Pokud nebude rozhodnutí vyzvednuto osobně, bude zasláno v zákonné lhůtě (do 7 dnů) poštou.

Výsledky přijímacího řízení

Informace pro nepřijaté:
Vzhledem k možnosti absolvovat více přijímacích řízení po 1. kole je pravděpodobné, že celá řada studentů bude paralelně přijata na více škol. Předpokládá se, že většina se pro jednu rozhodne a ostatním dá na vědomí, že nenastoupí. Ale budou pravděpodobně i tací, kterým není slušnost dána a prostě 1. září bez oznámení nepřijdou!
Z výše uvedeného je patrné, že se může stát, že v brzké době se objeví volné místo neboť někdo z přijatých oznámí, že nastoupí jinam. Pak volné místo bude nabídnuto v pořadí dle výsledků 2. kola přijímacího řízení.
Další varianta je, že volné místo bude zjištěno až 1. září (to bude po těch neslušných). Zde se doporučuje, aby se sám uchazeč zajímal, zda na škole (a oboru) z oblasti jeho prioritního zájmu se neobjevilo volné místo (doporučuje se volat 4. 9. 06 v 8.45 ;-))

Josef Šorm
ředitel školy
22. 5. 2006

(22.5.2006 Josef Šorm)
spolupracujici firmy

Různé

škola roku

Prohlížením stránek souhlasíte s používáním cookies pro analýzu návštěvnosti a poskytování dalších služeb.

případné technické problémy na těchto stránkách prosím sdělte na kz@pslib.cz